Päivähartaus sulka

Päivähartaus kutsuu hiljentymään

KEVÄÄN 2020 PÄIVÄHARTAUDET ON PERUUTETTU KORONAVIRUKSEN VUOKSI

Päivähartautta vietetään keskiviikkoisin klo 12-12.30 Sepänkylän seurakuntakeskuksen (Niilontie 3) kirkkosalissa. Löydät kirkkosalin parhaiten suunnistamalla C- tai F-ovea kohti.

Päivähartaudessa hiljennytään Jumalan sanan äärelle rauhallisen musiikin, psalmien, Raamatuntekstien, hengellisten laulujen ja virsien kautta. Rukoilemme niiden asioiden puolesta, jotka ovat päivän polttavia sekä maailmalla ja lähiympäristössämme, että omassakin elämässämme.

Hartauden ohjaa diakonissa Heli Salmela, jolle voit myös jättää nimettömiä esirukouspyyntöjä joko sähköpostitse [heli.salmela@evl.fi] tai tekstiviestitse/ soittamalla puh. 050 554 4498. Musiikista vastaa kanttori Kaisa Launonen.

Olet tervetullut Päivähartauteen!

PÄIVÄHARTAUS KEVÄTKAUDELLA 2020:

Kevätkauden päivähartaudet (viimeinen 13.5.2020) on peruutettu Koronaviruksen vuoksi.

Lisätietoja tarv. 050 554 4498.

Kädet ja kynttilä
Päivähartaudessa viikon Raamatuntekstit, rukous, virret ja hengelliset laulut johdattavat hiljentymään