Päivähartaus sulka

Päivähartaus kutsuu hiljentymään

KEVÄÄN 2021 PÄIVÄHARTAUDET

Päivähartautta vietetään 13.1. alkaen keskiviikkoisin klo 12-12.30 Sepänkylän seurakuntakeskuksen (Niilontie 3) kirkkosalissa. Löydät kirkkosalin parhaiten suunnistamalla C- tai F-ovea kohti.

Päivähartaudessa hiljennytään Jumalan sanan äärelle rauhallisen musiikin, psalmien, Raamatuntekstien, hengellisten laulujen ja virsien kautta. Rukoilemme niiden asioiden puolesta, jotka ovat päivän polttavia niin maailmalla ja lähiympäristössämme, kuin omassakin elämässämme.

Hartauden ohjaa diakonissa Heli Salmela, jolle voit myös jättää nimettömiä esirukouspyyntöjä joko sähköpostitse [heli.salmela@evl.fi] tai tekstiviestitse/ soittamalla puh. 050 554 4498. Musiikista vastaa kanttori Kaisa Launonen.

Olet tervetullut Päivähartauteen!

JK. Päivähartaus toteutetaan koronaturvallisesti: kaikki osallistujat käyttävät maskia koko tilaisuuden ajan, desinfioimme/ pesemme kädet sekä seurakuntakeskukseen tullessamme, että kotiin lähtiessämme ja pidämme vähintään 1-2 metrin etäisyyden muihin kuin perheenjäseniin. Tulethan seurakunnan tiloihin vain terveenä. Mikäli olet flunssaoireinen, vaikka vain hiemankin, jääthän kotiin ja tulet mukaan vasta, kun olet täysin oireeton. Kiitos, kun noudatat ohjeistusta.

Kädet ja kynttilä
Päivähartaudessa viikon Raamatuntekstit, rukous, virret ja hengelliset laulut johdattavat hiljentymään