toimintapisteellä lapsia

Perhekerhot

Mustasaaren suomalainen seurakunnalla on kaksi perhekerhoa.Toinen toimii Sepänkylän srk-keskuksessa ja toinen on Tuovilan kylätalolla. Perhekerhoilla on yhteisiä tapahtumia muutaman kerran lukuvuodessa. Kerhot ovat auki eri viikkoina ,joten on mahdollista käydä molemmissa.

Molemmille kerhoille yhteisiä tapahtumia ovat kevätkauden tempaus yhdessä perhekerhojen ,kahvilan ja familjeklubbenin kanssa perjantaina 7.9. klo 9.30-12.00. Pientä askartelua, lounas , non-stop ajelua Lilliputtijunalla ja tapahtuman lopuksi lastenohjaajien pitämä muskarihetki.

Lisätietoja perhekerhoista Soile Karppi 044-5959273 tai spostitse soile.karppi@evl.fi

Lapsityöllä on myös oma facebook sivu, mistä löytyy tietoa ajankohtaisista asioista osoite on

mustasaaren suomalainen seurakunta/lapsi-ja perhetyö

Perhekerhojen joulujuhla