Perhekerho kokoontuu Sepänkylän seurakuntakeskuksessa päiväkerhotiloissa E-ovi. Kerho on tarkoitettu kaikille lasten kanssa kotona oleville vanhemmille, isovanhemmille, hoitajille. Ei ennakkoilmoittautumista. Tule kun teille sopii.

Kerho on avoinna seuraavina keskiviikkoina klo 9.30-11.30 (ovet auki klo 9.00)

Perhekerho alkaa perjantaina  18.1. erikoistapahtumalla jatkuen seuraavina keskiviikkoina 30.1., 13.2., 13.3., 27.3., 10.4.,24.4.

Erikoistapahtumapäivät ovat talvikauden aloitus yhdessä familjeklubbenin kanssa perjantaina 18.1. klo 9.30-12.00. Ohjelmassa pientä askartelua,lounas, poniratsastusta/-ajelua 2e/lapsi ja loppumuskari.

Äitienpäiväbrunssi 10.5. klo 9.30-12.00 Tarjolla mahtava brunssi äideille/isille/hoitajille/ ja lapsille. Mukana esittelijöitä yms. Loppumuskari

Perhekerhon ohjelmallinen osuus alkaa kirkkosalissa klo 9.30 Heli-diakonissan pitämällä lasten hartaushetkellä, jonka jälkeen on Kaisa-kanttorin vetämä muskarihetki kirkkosalin aulassa.

Kahvi-voileipätarjoilu 1e/perhe (vapaaehtoinen).

Tervetuloa!

Pikkuneidit Alma ja Lilli perhekerhojen perinteisessä Vappujuhlassa.
perhekerho
Seurakunnan työntekijät pitivät vappumuskarin