Perhekerho kokoontuu Sepänkylän seurakuntakeskuksessa päiväkerhotiloissa E-ovi. Kerho on tarkoitettu kaikille lasten kanssa kotona oleville vanhemmille, isovanhemmille, hoitajille. Ei ennakkoilmoittautumista. Tule kun teille sopii.

Kerho on avoinna seuraavina keskiviikkoina klo 9.30-11.30 (ovet auki klo 9.00)

Perhekerho on seuraavina keskiviikkoina 15.1.-20, 12.2., 11.3., 25.3., 22.4.

Erikoistapahtumapäivät ovat kevätkauden aloitus yhdessä familjeklubbenin kanssa perjantaina 31.1. klo 9.30-12.00. Esiintyy nukketeatteri Annos ja tarjolla lounas. Perjantaina 8.5. klo 9.30-!2.00 on Mammibrunssi kaikille perhekerholaisille, kahvilan porukalle, päiväkerholaisille ja päivän päättää kanttorien loppumuskari.

Perhekerhon ohjelmallinen osuus alkaa kirkkosalissa klo 9.45 Heli-diakonissan pitämällä lasten hartaushetkellä, jonka jälkeen on Kaisa-kanttorin vetämä kirkkomuskari.

Kahvi-voileipätarjoilu 1,50e/perhe (vapaaehtoinen).

Tervetuloa!

Pikkuneidit Alma ja Lilli perhekerhojen perinteisessä Vappujuhlassa.
perhekerho
Seurakunnan työntekijät pitivät vappumuskarin