YHTEISVASTUUKERÄYS ALKAA 2.2. 2020

24.1.2020 12.27

Kun vanhempi voi hyvin, lapsi voi hyvin. Vanhemmuuden tukeminen ennaltaehkäisevin toimin on myös lapsen paras. Tuen tarpeesta huolimatta, moni vanhempi kokee saavansa liian vähän sosiaalista tukea ja apua vanhemmuuden haasteisiin.

Mustasaaren suomalaisessa seurakunnassa on jo vuosien ajan tuettu vanhemmuutta perhekahvila- ja perhekerhotoiminnalla. Tiistaisin kokoontuvaan perhekahvilaan ovat kaikki kotona lastaan hoitavat tervetulleita ja on kohtaamispaikkana toimivaa työtä. Perhekerhoissa joka toinen keskiviikko toiminta on ohjatumpaa aamuhartauksineen ja musiikkileikkeineen ja kaikki ovat sinnekin tervetulleita. Perheretket ja perhetilaisuudet sekä mahdollisuus keskusteluun seurakunnan lastenohjaajien, pappien ja diakoniatyöntekijän kanssa ovat samoin osa seurakunnan tarjoamista palveluista perheille.

Tämän vuoden keräysvaroilla rahoitetaan lapsiperheiden kesäretken  ja/ tai puuhapäivän kuluja. Olet tervetullut mukaan!

Lämpimin terveisin,