Perhekerho kokoontuu Sepänkylän seurakuntakeskuksessa päiväkerhotiloissa. Tulemme sisään kirkkosalin aulsta F-ovi. Kerho on tarkoitettu kaikille lasten kanssa kotona oleville vanhemmille, isovanhemmille, hoitajille. Ilmoittautuminen tekstiviestitse 044-5959273. Ilmoita nimesi ja lasten lukumäärä. Mukaan mahtuu 28. Muistathan nuhassa, yskässä tms. ei tulla paikalle. Ilmoitathan ,jos olet jo ilmoittautunut ja et pääsekään , niin joku muu saa paikan. Ilmoittautumien  perhekerhoon aukeaa maanantaina , kun kerho on keskiviikkona. Tämä on toistaiseksi  koronaepidemian vuoksi.

Kerho on avoinna seuraavina keskiviikkoina klo 9.30-11.30 (ovet auki klo 9.00)

Perhekerho on seuraavina keskiviikkoina 16.9., 28.9., 11.11., 25.11., 9.12.

Perhekerhon ohjelmallinen osuus alkaa kirkkosalissa klo 9.45 Heli-diakonissan pitämällä lasten hartaushetkellä, jonka jälkeen on Kaisa-kanttorin vetämä kirkkomuskari. Kirkkosalissa istumme mahdollisimman väljästi, turvavälit huomioon ottaen. Kahvitarjoilu on tarjoiluhuoneessa.

Kahvi-voileipätarjoilu 1,50e/perhe (vapaaehtoinen).

Tervetuloa!

Pikkuneidit Alma ja Lilli perhekerhojen perinteisessä Vappujuhlassa.
perhekerho
Seurakunnan työntekijät pitivät vappumuskarin