Mustasaaren kirkko

Adelcrantzinkuja 1 , 65380 Vaasa

Mustasaaren kirkko

Rakennuksen on suunnitellut Carl Axel Adelcrantz ja se oli valmis hovioikeuden käyttöön v. 1776. Vaasan palon jälkeen rakennus muutettiin Mustasaaren kirkoksi. Käyttöönotto tapahtui vuonna 1863.

***********************

Kirkko on Mustasaaren ruotsalaisen seurakunnan pääkirkko, mutta siellä pidetään myös Mustasaaren suomalaisen seurakunnan musiikkitilaisuuksia, konfirmaatiomessuja ja kirkollisia toimituksia.
Katso tarkemmat aikataulut kirkollisista ilmoituksista joka toisen perjantain Ilkka-Pohjalaisessa.

KIRKON VARAUKSET TOIMITUKSIIN:

Kirkon varaukset vihkimisiin kesä-, heinä- ja elokuulle Mustasaaren seurakuntayhtymän seurakuntien jäsenille joulukuun alusta seuraavan vuoden kesälle, muille tammikuun alusta kyseisen vuoden kesälle. Näihin kesän vihkimisiin varaukset ruotsalaisen seurakunnan kansliasta: Korsholms svenska församling, 0400 415 008 ma-ti, pe klo 9-14 ja to klo 9-12. (ke suljettu)

Muuten kirkon ja aina suomalaisen seurakunnan papin ja kanttorin varaus toimituksiin:

Mustasaaren suomalainen seurakunta puh. 044 595 9278/ kirkkoherranvirasto.  Katso aukioloajat Info ja asiointi-kohdasta.