Mustasaaren kirkko

Adelcrantzinkuja 1, 65380 Vaasa

Mustasaaren kirkko

Rakennuksen on suunnitellut Carl Axel Adelcrantz ja se oli valmis hovioikeuden käyttöön v. 1776. Vaasan palon jälkeen rakennus muutettiin Mustasaaren kirkoksi. Käyttöönotto tapahtui vuonna 1863.

***********************
Kirkko tapaa olla auki kesä-elokuussa ma-pe klo 9-16.

Kirkko on Mustasaaren ruotsalaisen seurakunnan pääkirkko, mutta siellä pidetään myös Mustasaaren suomalaisen seurakunnan musiikkitilaisuuksia, konfirmaatiomessuja ja kirkollisia toimituksia.
Katso tarkemmat aikataulut kirkollisista ilmoituksista perjantain Pohjalaisessa.

KIRKON VARAUKSET TOIMITUKSIIN:

Kirkon varaukset vihkimisiin kesä-, heinä- ja elokuulle Mustasaaren seurakuntayhtymän seurakuntien jäsenille joulukuun alusta seuraavan vuoden kesälle, muille tammikuun alusta kyseisen vuoden kesälle. Näihin kesän vihkimisiin varaukset ruotsalaisen seurakunnan kansliasta: Korsholms svenska församling, (06) 356 0500 ma-ti ja to-pe klo 9-14.

Muuten kirkon ja aina suomalaisen seurakunnan papin ja kanttorin varaus toimituksiin: Mustasaaren suomalainen seurakunta puh. (06) 322 6700/ kanslia. (Avoinna ma, ti, to, pe 10-14, ke 12-17).