Sepänkylän seurakuntakeskus

Niilontie 3, 65610 Mustasaari

Sepänkylän seurakuntakeskukseen keskittyy suurin osa Mustasaaren suomalaisen seurakunnan toiminnasta ja tapahtumista.

Silloinen Porvoon piispa John Vikström vihki Sepänkylän seurakuntatalon pääsiäisenä 6.4.1980 Mustasaaren kaksikielisen seurakunnan käyttöön. Tammikuun 1. päivänä vuonna 1995 muodostettiin Mustasaaren suomalainen seurakunta, jonka haltuun rakennus siirtyi. Mustasaaren suomalainen seurakunta käsittää koko Mustasaaren kunnan.

Seurakuntakeskuksessa sijaitsevat suomalaisen seurakunnan päiväkerhotilat, nuorisotilat, kirkkosali, tarjoilutila, pappien toimistot, kanttorin toimisto, diakonissan vastaanotto ja kirkkoherranvirasto. Tiloja käyttää myös ruotsinkielinen seurakunta, Korsholms svenska församling.

2009-2011 tiloissa toteutettiin laajennus-ja peruskorjaustyöt. Lapuan piispa Simo Peura vihki kirkkosalin uudelleen käyttöön 2.2.2011.

Tilojen, papin ja kanttorin varaaminen toimituksiin: kirkkoherranvirasto, (06) 322 6700, avoinna ma-ti ja to-pe klo 10-14 ja ke klo 12-17.

Lastenhoitohuone

Niilontie 3, 65610 Mustasaari

Palmusunnuntain perhejumalanpalvelus

PERHEJUMALANPALVELUS SU 14.4 klo 10 Sepänkylän seurakuntakeskuksessa Mukana päiväkerholaiset Jumalanpalveluksen jälkeen on kaikille tarjolla yhteinen lounas. Jätskibaari! Pääsiäisvaellus!