Täällä tapaat mukavia ihmisiä! Tule mukaan!

Miesten Raamattu- ja saunailta Senioripisteessä kutsuu noin kerran kuukaudessa perjantaisin. Klikkaa lisätietoja navigointipalkista.

Koivulahden Raamattu- ja takkailta kokoontuu kerran kuukaudessa Renkituvalla. Lisätietoja navigointipalkista.

Kahvipiiri on toiminut jo yli kaksikymmentä vuotta ja paranee vuosi vuodelta. Meillä saa iloa mukaansa ihan ilmaiseksi! Lisäksi saat hengellistä ravintoa ja hyvää mieltä aina viikoksi kerrallaan! Piiri kokoontuu joka torstai klo 10-11.30 Sepänkylän seurakuntakeskuksessa (Niilontie 3) lomakausia ja kesätaukoa lukuunottamatta. Piiriä ohjaa diakonissa Heli Salmela, jolta saat myös halutessasi lisätietoja p. 050 5544 498.

Päivähartaus on joka keskiviikko Sepänkylän seurakuntakeskuksen kirkkosalissa klo 12-12.30. Voit tulla kirkkoon hijentymään tai osallistua halutessasi tuomalla esirukousaiheesi mukanasi. Lisätietoja p. 050 5544 498.

Hyvän mielen käsityöilta kokoaa käsityöiden ystäviä ahkeroimaan lähetystyön tai sovitun hyväntekeväisyyskohteen hyväksi. Kesätauon jälkeen kokoontuminen taas syksyllä. Lisätietoja Sirpalta p. 040 530 9456 ja Raililta p. 0500 320418.

Lähetyspiiri tukee lähetystyötä ympäri maailman, mutta erityisesti oman seurakunnan nimikkolähettiperheen työtä. Lisätietoja saat Jari Frimanilta p. 050 5959 275.

Kahvipiiri
Kahvipiirin vappuiloa