Varttuneemmille aikuisille viikoittainen piristys löytyy torstain Kahvipiiristä ja hiljentyminen keskiviikon Päivähartaudesta

Kahvipiiri on toiminut jo yli kaksikymmentä vuotta ja paranee vuosi vuodelta. Meillä saa iloa mukaansa ihan ilmaiseksi! Lisäksi saat hengellistä ravintoa ja hyvää mieltä aina viikoksi kerrallaan! :)

Piiri kokoontuu joka torstai klo 10-11.30 Sepänkylän seurakuntakeskuksessa (Niilontie 3) lomakausia ja kesätaukoa lukuunottamatta. Piiriä ohjaa diakonissa Heli Salmela, jolta saat myös halutessasi lisätietoja p. 050 5544 498.

Kahvipiirissä käy 60-80 henkeä viikoittain; miehiä, naisia ja pariskuntia. Vieraita käy säännöllisesti kertomassa ajankohtaisista aiheista, toisinaan laulamme kanttorin johdolla, keväisin ja syksyisin teemme päiväretken. Jokaisena kokoontumiskertana kahvittelemme ja usein emäntä on leiponut meille tuoreita leivonnaisia! Kahvia ja tarjottavia varten tarvitset mukaasi 1 €. Pidämme myös arpajaiset, joten mukaan kannattaa ottaa pikkukolikoita, voitot ovat hyviä!

Päivähartaus on joka keskiviikko Sepänkylän seurakuntakeskuksen kirkkosalissa klo 12-12.30. Voit tulla kirkkoon hijentymään tai osallistua halutessasi tuomalla esirukousaiheesi mukanasi. Hartaus viikon Raamatuntekstien mukaisesti, esirukous ajankohtaisten ja tärkeiden asioiden puolesta, viikon teksteihin liittyviä virsiä ja lauluja. Lisätietoja p. 050 5544 498.

Kahvipiiri
Kahvipiirin vappuiloa