Hyvän mielen käsityöilta kokoaa käsityön ystäviä neulomaan, kutomaan, virkkaamaan ja toisinaan muutenkin askartelemaan lähetystyön hyväksi. Tuotteet myydään seurakunnan myyjäisissä tai rovastikunnan yhteisessä Lähetyssopessa Vaasan Kauppapuistikko 4:ssä.

Hyvän mielen käsityöillassa tehdään sovitusti käsityötä myös muuhun hyvään tarkoitukseen: keskussairaalan vastasyntyneet ovat saaneet herttaisia junasukkia tämän piirin ahkerien käsien kutomina.

Käsityöilta on kesätauolla, mutta aloittaa jälleen kokoontumisen 9.9.2019 klo 18 tutussa paikassa Sepänkylän seurakuntakeskuksen (Niilontie 3) vihreässä huoneessa. Tule mukaan toimintaan jos käsityöt ovat sinulle mukava harrastus ja haluaisit tehdä yhdessä, hyvässä seurassa ja hyvällä mielellä!

Lisätietoja: Sirpa Vierola p. 040-5309 456 tai Raili Mäntymäki p. 0500-320 418.

värikkäät langat
Värikkäistä langoista tulee hyvän mielen käsitöitä