Kahvipiirissä

Kahvipiirissä on tunnelmaa!

Kahvipiiri on iloisten ihmisten kokoontumispaikka!

Tule mukaan kahvittelemaan (seuraa ilmoitteluamme kahvin suhteen; syksyllä 2021 kahvittelussa voi olla taukoa, jotta voimme kokoontua koronaturvallisesti, käyttäen maskia koko piirin ajan), vaihtamaan kuulumisia, nauttimaan vaihtuvasta ohjelmasta ja vierailijoista sekä osallistumaan retkille. Voit tulla mukaan säännöllisesti tai silloin, kun sinulle sopii. Piirissä on sekä miehiä, naisia että pariskuntia. Kaiken kaikkiaan meitä kokoontuu joka torstai 40-60 henkeä. Tule sinäkin!

Piirin ohjaajana toimii diakonissa Heli Salmela, jolta saat halutessasi lisätietoa puh. 050 554 4498.

Kahvipiiri kokoontuu torstaisin klo 10-11.30 Sepänkylän seurakuntakeskuksen (Niilontie 3) tarjoilutilassa. Näppärimmin pääset paikalle C- tai F- ovesta. Varaa mukaasi 1 € kahvitteluun ja muutama pikkukolikko lisää vapaaehtoiseen pika-arvontaan. Arpatuotolla osallistumme ajankohtaisiin hyväntekeväisyyskeräyksiin, katamme retkemme ruokailukuluja jne. yhteisesti sovitulla tavalla. Voit tutustua tuleviin ohjelma-aiheisiin "tapahtumat"-valikosta ja klikkaamalla valitsemaasi torstaita.

Myynnissä myös piiriläisten tekemiä onnittelukortteja erilaisiin elämänvaiheisiin ja muistoadresseja lähetystyön hyväksi.

Lämpimästi tervetuloa!

KAHVIPIIRIN SYYSKAUSI 2021:

Piiri kokoontuu  torstaisin Sepänkylän seurakuntakeskuksessa klo 10-11.30 tutussa paikassa, Sepänkylän seurakuntakeskuksen tarjoilutilassa. Ohjaajana toimii vanhaan tapaan diakonissa Heli Salmela ja kahvituksesta huolehtii emäntä Teija Vakkila. Tervetuloa mukaan iloiseen piiriimme! 

Huomioithan, että ollessasi flunssaoireinen, jäät kotiin hoitamaan itsesi terveeksi ja tulet mukaan vasta tervehtyessäsi. Ethän myöskään hämmästy, kun emme kättele, emmekä halaa ja pidämme toisiimme sopivaa turvaväliä. Pariskunnat saavat toki istua kylki kyljessä ;)

Olemme myös erityisen tarkkoja käsihygieniasta, joten varaudu pesemään kätesi tai käyttämään desinfiointiainetta piiriin tullessasi ja kotiin lähtiessäsi. Myös tarjoilujen esillepanossa on huolehdittu hygieniasta huolella.

Syyskauden kokoontumisajat:

9.9. klo 10-11.30 aloitetaan! Kuulumiset ja toiveet, venyttele ja jumppaa!

16.9. Wanhoja maataloustyökaluja ja muita "apulaisia".Tunnistatko näitä?  

23.9.

30.9.

7.10.

14.10. Sumppisävelten juhlaa laulun merkeissä

ei piiriä syyslomavikolla 42

28.10.

4.11. Kirjailijavieras

11.11. Isät-aihe

18.11. Miestenpäiväasiaa

25.11.

2.12. Itsenäisyyden lauluja, suomalaisuus

9.12. Joulujuhla ja Wanhan ajan joululaulut

 

Olet sydämellisesti tervetullut joukkoomme!

 

 

 

Kahvin ja tarjoilun hinta 1 €.
Kahvin ja tarjoilun hinta 1 €.

Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä
Mustasaaren suomalainen seurakunta
Niilontie 3
65610 Mustasaari
emäntä, Mustasaaren seurakuntayhtymä
Emäntäpalvelut Kiinteistöpalvelut
Niilontie 3
65610 Mustasaari