Nalle kirkossa.

Tervetuloa mukaan kouluikäisten (7-14v.) toimintaan!

Mustasaaren suomalainen seurakunta järjestää kouluikäisille paljon erilaista toimintaa.

Kerhot joissa pelataan, liikutaan, askarrellaan, kokataan ja vietetään aikaa yhdessä samanikäisten kanssa. Kerhoihin kuuluu myös hartaushetki.

Kerhot alkavat viikolla 36, syyslomaviikolla 42  ei ole kerhoja ja kerhot loppuvat joulukuussa viikon                   49 jälkeen.

SEPÄNKYLÄN SEURAKUNTAKESKUS, NUORISOPÄÄTY

KOKKIKERHO

4.-6. luokkalaisille tiistaisin klo 18.00-19.30

1.-3. luokkalaisille keskiviikkoisin klo 17.30-19.00

1.-3. luokkalaisille torstaisin klo 15.15-16.45

7. luokkalaisille torstaisin klo 17.00-18.30

RUOTSINKIELINEN YLÄKOULU (HÖGSTADIUM)

SÄHLYKERHO  suosittelemme käyttämään omia suojalaseja

1.-4. luokkalaisille perjantaisin klo 17.00-18.00

TUOVILAN KOULU LIIKUNTAKERHO

1.-6. luokkalaisille keskiviikkoisin klo 18.00-19.00

Donkkis Big Night toimintailloissa Sepänkylän seurakuntakeskuksessa kivoja toimintapisteitä, kisoja ja pelejä, Raamattuopetusta yms. Tuo tullessasi karkkipussi, keksipaketti, viinirypäleitä yms. jättinyyttäreille yhteiseen pöytään. Toivomme, että kaikki ovat ajoissa paikalla ja vanhempien toivotaan hakevan lapset vasta illan loputtua, palkintojenjaon yms. jälkeen.

Seuraava Donkkis Big Night pe 7.2. klo 18.00-20.30 1.-6. luokkalaisille

Kymppisynttärit on 10 vuotta täyttävien oma juhla, johon heitä kutsutaan kirjeitse. Vuonna 2019 täyttävien kymppisynttärit on pidetty keväällä 2019.

Nuorisotyönohjaaja (Vanhempainvapaalla)