Nalle kirkossa.

Tervetuloa mukaan kouluikäisten (7-14v.) toimintaan!

Kouluikäisille järjestämme viikottaisia maksuttomia kerhoja eri teemoilla. Kerhoissa pelataan, liikutaan, askarrellaan, kokataan ja vietetään aikaa yhdessä samanikäisten kanssa. Kerhoihin kuuluu myös hartaushetki. Donkkis Big Nighteja vietetään kerran syksyllä ja kerran keväällä. Kesäisin pidämme leirejä. Kymppisynttäreille kutsumme joka vuosi 10 vuotta täyttävät juhlimaan yhdessä.

Kesäleirit

Suunnitteilla Marttisen nuorisokeskukseen Virroille. Ilmoittautuminen päättyy 5.5 tai leirien tultua täyteen. LEIRIT OVAT VALITETTAVASTI TÄYNNÄ.

1.-3. luokkalaisille 6.-8.6.2022, hinta 40€, ilmoittaudu pienten leirille tästä.  Leiri on täynnä! Ilmoittaudu jonoon sähköpostiini anu.turcios@ev.fi

4.-7. luokkalaisille 8.-11.6.2022, hinta 50€. Ilmoittaudu täältä isojen leirille. Leiri on täynnä! Ilmoittaudu jonoon sähköpostiini anu.turcios@ev.fi

kesän päiväleirit

Sepänkylän seurakuntakeskuksen nuorisopäädyssä 13.-17.6 päivittäin klo 10-15. Mm. pelejä, leikkiä, askartelua, kokkausta, musiikkia, ulkoilua, hartauksia. Sisältää lounaan ja on maksuton. Ilmoittautumiset 20.5.2022 mennessä täältä.

kevätretki powerparkiin

Bussi on täynnä. Ilmoittaudu jonotuspaikalle sähköpostiin anu.turcios @ evl.fi

Lauantaina 14.5 koko päivän retki 1.-7. luokkalaisille. Päivä alkaa Virsvälkän konsertilla Alahärmän kirkossa, sen jälkeen ruokailu ja loppu päivä huvipuistossa. Hinta 35€ lapsi, ale 130cm 25€. Mukaan lähtee isosia, jotka kiertävät laitteita ryhmissä pienimpien kanssa. Ilmoittautumiset 3.5 mennessä tästä.

donkkis big night

Suuri toimintailta 1.-7. luokkalaisille seuraavan kerran ulkona Sepänkylän seurakuntakeskuksen pihapiirissä perjantaina 29.4.2022 klo 18-20.30. Luvassa mm. kivoja toimintapisteitä kisoja ja haasteita, kauneusstudio, rukouspiste, musiikkia, Raamattuopetusta, makkaraa ja pientä hyväskää. Olethan mukana koko illan alusta loppuun asti! Kuljetuksiin käytetään kunnan parkkipaikkaa Niilontien puolella ja rauhoitetaan Eemelintie.

kymppisynttärit

Vuonna 2012 syntyneiden oma kymppijuhla järjestetään mahdollisesti kevään 2022 aikana.    Seurakunnan jäsenille tulee postissa kotiin kutsu yhteiseen  juhlaan. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Kerhot

Ilmoittaudu mukaan kerhoihin osoitteessa https://bit.ly/38gt3sw.

Ilmoittautumalla kerhoon saamme yhteystietonne ja voimme varata teille paikan, mikäli osallistujamääriä joudutaan rajoittamaan. Kerhoihin voi ilmoittautua mukaan koko kauden ajan. Tilapäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa, mutta paikka on syytä antaa toiselle, mikäli lapsi ei enää jatka kerhossa. Kerhot jatkuvat tammikuussa viikolla 2. Talvilomaviikolla 9 ei ole kerhoja. Kerhot jäävät tauolle viikon 19 jälkeen. Kerhot ovat maksuttomia.

SEPÄNKYLÄN SEURAKUNTAKESKUS, NUORISOPÄÄTY

KOKKIKERHO

1.-3. luokkalaisille tiistaisin klo 17.00-18.30

1.-3. luokkalaisille keskiviikkoisin klo 18.00-19.30

3.-7. luokkalaisille keskiviikkoisin klo 16.00-17.30

keskuskoulun liikuntasali

LIIKUNTAKERHO

1.-6. luokkalaisille keskiviikkoisin klo 17.00-18.00

SÄHLYKERHO suosittelemme käyttämään omia suojalaseja TAUOLLA!

1.-4. luokkalaisille torstaisin klo 17.00-18.00

TUOVILAN KOULU