Perhekahvila

Perhekahvila on tarkoitettu kotona lapsen/lasten kanssa  oleville vanhemmille /isovanhemmille lapsineen. Tapaat samassa elämäntilanteessa olevia ja lapset saavat leikkiä turvallisesti vanhemman vierellä. Tule tutustumaan ja löytämään ystäviä. Kahvila toimii Sepänkylän seurakuntakeskuksessa päiväkerhotiloissa HUOM.! käynti toistaiseksi Niilontien puolelta D-ovi.

Kahvila on avoinna tiistaisin klo 9.30-12.00 välisenä aikana.

Seuraa lapsityön facesivua

Syyskausi alkaa 31.8. jatkuen tiistaisin 23.11. asti  (huom.! ei vk 42) ja joulujuhla on 3.12.

Vapaaehtoinen kahvi-ja voileipämaksu 2,00e/perhe.

KORONA-AJAN OHJE:

-aikuisilla maskit päällä

Tervetuloa!

perhekahvila
Äidit ja lapset tekevät isänpäivälahjoja perhekahvilassa

Järjestämme erilaisia juhlia ja retkiä yhdessä seurakunnan muiden perhekerhojen kanssa. Kaikista näistä tiedotetaan kerhoissa.

Tietoa tapahtumista ja kerhoajoista löydät myös lapsityön omalta facebook-sivulta : mustasaaren suomalainen seurakunta/lapsi-ja perhetyö. Ja työntekijöihin voita aina ottaa yhteyttä joko spostitse tai puhelimitse.

Lasten tekemiä suojelusenkeleitä.
Perhekahvila toimii ns.avoimien ovien periatteella. Voit tulla paikalle 9.30-12.00 välisenä aikana, joilloin kahvila on auki. Kahvitarjoilu on pöydässä koko ajan. Lastenohjaajat ovat paikalla koko ajan, välillä siellä vierailee diakonissa tai seurakuntapastori. Kahvila on erinomainen vertaistuen paikka.

lastenohjaaja, lapsi-ja perhetyö

Facebook-sivut: Mustasaaren suomalainen seurakunta/lapsi-japerhetyö