Perhekahvila

Perhekahvila on tarkoitettu kotona lapsen/lasten kanssa äitiys-ja hoitovapaalla oleville vanhemmille lapsineen. Tapaat samassa elämäntilanteessa olevia ja lapset saavat leikkiä turvallisesti vanhemman vierellä. Tule tutustumaan ja löytämään ystäviä muskarihetken ja kahvittelun lomassa. Kahvila toimii Sepänkylän seurakuntakeskuksessa päiväkerhotiloissa E-ovi.

Kahvila on avoinna tiistaisin klo 9.30-12.00 välisenä aikana. Tule silloin kuin ehdit, ei ennakkoilmoittautumista.

Kevätkausi alkaa 7.1.-20

Vapaaehtoinen kahvi-ja voileipämaksu 1,50e/perhe. Muskarihetki lastenohjaajien vetämänä klo 10.30.

Tervetuloa!

 

perhekahvila
Äidit ja lapset tekevät isänpäivälahjoja perhekahvilassa

Järjestämme erilaisia juhlia ja retkiä yhdessä seurakunnan muiden perhekerhojen kanssa. Kaikista näistä tiedotetaan kerhoissa.

Tietoa tapahtumista ja kerhoajoista löydät myös lapsityön omalta facebook-sivulta : mustasaaren suomalainen seurakunta/lapsi-ja perhetyö. Ja työntekijöihin voita aina ottaa yhteyttä joko spostitse tai puhelimitse.

Päiväkerho
Lasten tekemiä suojelusenkeleitä.
Perhekahvila toimii ns.avoimien ovien periatteella. Voit tulla paikalle 9.30-12.00 välisenä aikana, joilloin kahvila on auki. Kahvitarjoilu on pöydässä koko ajan. Lastenohjaajat ovat paikalla koko ajan, välillä siellä vierailee diakonissa tai seurakuntapastori. Kahvila on erinomainen vertaistuen paikka.
Kevätkauden aloitus 31.1. klo 9.30-12.00 yhdessä perhekerhojen ja  familjeklubbenin kanssa. Nukketeatteri ja lounas. Tervetuloa!
lastenohjaaja, lapsi-ja perhetyö
Niilontie 3
65610 Mustasaari

Facebook-sivut: Mustasaaren suomalainen seurakunta/lapsi-japerhetyö