Nuoria albat päällä.

Tervetuloa mukaan rippikouluun!

Rippikoulussa tutustut evankelis-luterilaisen kirkon uskoon, johon sinut on kasteessa liitetty. Rippikoulun aikana voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita ja tutustua kotiseurakuntaasi. Rippikoulu huipentuu konfirmaatioon. Konfirmaatio antaa sinulle oikeuden toimia kummina, osallistua itsenäisesti ehtoolliselle ja asettua 18-vuotiaana ehdokkaaksi seurakuntavaaleissa. Rippikoulu on kirkkohäiden edellytys.

Vuoden 2022 Rippikoululeirit suunnitteilla seuraavasti Marttisen nuorisokeskukseen Virroille:

A-ripari 16.-23.6.2022, konfirmaatio Mustasaaren kirkossa 3.7.2022 klo 11 ja B-ripari 4.-11.7.2022, konfirmaatio Mustasaaren kirkossa 17.7.2022 klo 11. Lisäksi C- ryhmä kokoontuu Sepänkylän seurakuntakeskuksessa kevään aikana iltaisin ja viikonloppuisin. Siihen ei kuulu leiriä. Konfirmaatio yhdessä A tai B ryhmän kanssa.

Rippikoulun aloituspäivä on sunnuntaina 7.11.2021 Sepänkylän seurakuntakeskuksessa. Aloitamme infotilaisuudella porrastetusti tytöt vanhempineen klo 12 ja pojat vanhempineen klo 14.

Ilmoittaudu mukaan täältä maanantaihin 25.10 mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen emme voi taata rippikoulupaikkaa tälle vuodelle poikkeuksellisen ison ikäluokan vuoksi.

Rippikoulun kesto sen alkamisesta konfirmaatiojuhlaan on useita kuukausia. Seurakunnan toimintaan tutustumiseen kuuluu nuorteniltoja ja muita tilaisuuksia.

Raamattu kädessä.