Nuoria albat päällä.

Tervetuloa mukaan rippikouluun!

Rippikoulussa tutustut evankelis-luterilaisen kirkon uskoon, johon sinut on kasteessa liitetty. Rippikoulun aikana voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita ja tutustua kotiseurakuntaasi. Rippikoulu huipentuu konfirmaatioon. Konfirmaatio antaa sinulle oikeuden toimia kummina, osallistua itsenäisesti ehtoolliselle ja asettua 18-vuotiaana ehdokkaaksi seurakuntavaaleissa. Rippikoulu on kirkkohäiden edellytys.

 

Vuoden 2023 rippikoululeirit ovat suunnitteilla Marttisen nuorisokeskukseen Virroille. A-ryhmä 15.-22.6, konfirmaatio Mustasaaren kirkossa su 2.7 klo 11.00 ja B-ryhmä 3.-10.7, konfirmaatio Mustasaaren kirkossa su 16.7 klo 11.

 

Vierailemme syksyn aikana koululla kertomassa rippikoulustamme ja siihen ilmoittautumisesta. Rippikoulun yhteinen aloituspäivä on sunnuntai 6.11.2022. Kevään 2023 aikana on mahdollista järjestää myös pienryhmärippikoulu. Ajankohtaisin tieto löytyy seurakunnan nettisivuilta.

Ilmoittaudu mukaan rippikouluun 31.10.2022 mennessä täältä.

Rippikoulun kesto sen alkamisesta konfirmaatiojuhlaan on useita kuukausia. Seurakunnan toimintaan tutustumiseen kuuluu nuorteniltoja ja muita tilaisuuksia.    

 

Mikäli sinulla on kysyttävää rippikoulun suorittamisesta tai rippileireistä, ota rohkeasti yhteyttä nuorisotyönohjaaja Anu Turciokseen tai seurakuntapastori Miika Kallioon.                                                                                                                                             

Raamattu kädessä.

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Mustasaaren suomalainen seurakunta
Niilontie 3
65610 Mustasaari