Nuoria albat päällä.

Tälle sivulle päivitetään tietoa rippikoulun kulusta ja ohjelmaan tulevista muutoksista. Seuraa tätä sivua!

Vuoden 2022 Rippikoululeirit suunnitteilla seuraavasti Marttisen nuorisokeskukseen Virroille:

A-ripari 16.-23.6.2022, konfirmaatio Mustasaaren kirkossa 3.7.2022 ja B-ripari 4.-11.7.2022, konfirmaatio Mustasaaren kirkossa 17.7.2022.

Vierailemme syksyn aikana yläkoululla kertomassa rippikouluistamme ja jakamassa ilmoittautumislomakkeita. Rippikoulun yhteinen aloituspäivä on sunnuntaina 7.11.2021. Kevään aikana on mahdollista järjestää myös pienryhmärippikoulu. Ajankohtaisin tieto täällä seurakunnan nettisivuilla.

Rippikoulun kesto sen alkamisesta konfirmaatiojuhlaan on useita kuukausia. Seurakunnan toimintaan osallistumiseen tapaa kuulua nuorten iltoja ja muita tilaisuuksia.

Raamattu kädessä.