Leirit ja retket

Leirit ovat olennainen osa seurakuntamme nuorten toimintaa. Yhdessäolo leireillä muovaa meissä tiimihenkeä, joka heijastuu positiivisesti myös muuhun toimintaan. Myös Maata näkyvissä -festarireissu Turkuun marraskuussa on jo perinne. Sinisenä näkyviin on ilmoittautuminen auki.

Rovastikunnallinen nuortenleiri järjestetään kerran vuodessa ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua eri seurakunnan nuoriin vähän isommissa leiripuitteissa.

Nuortenleiri Kauhajoella Majaniemen leirikeskuksessa 25.- 27.10. Ilmainen. Osa isoskoulutusta. Ilmoittautumiset tästä to 17.10. mennessä.

Ruskagospel syksyllä 2020

Maata Näkyvissä-festarit Turussa 15-17.11.2019. Isoskoulutuksessa mukana oleville ilmainen ja osa koulutusta. Muille 60€. Ilmoittautumiset 20.10 mennessä tästä.

Tavaroita kivellä.