Leirit ja retket

Leirit ovat olennainen osa seurakuntamme nuorten toimintaa. Yhdessäolo leireillä muovaa meissä tiimihenkeä, joka heijastuu positiivisesti myös muuhun toimintaan. Myös Maata näkyvissä -festarireissu Turkuun marraskuussa on jo perinne. Sinisenä näkyviin on ilmoittautuminen auki.

Rovastikunnallinen nuortenleiri järjestetään kerran vuodessa ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua eri seurakunnan nuoriin vähän isommissa leiripuitteissa.

Nuortenleiri Kauhajoella Majaniemen leirikeskuksessa 13.-15.9. Ilmainen. Osa isoskoulutusta. Ilmoittautumiset tästä to 5.9. mennessä.

Ruskagospel lauantaina 28.9 Ylihärmässä. Mukana mm. Save, Miriam, NNS, Good Weather Forecast, Ossi ja Aarni, Juha Heinonen ja Mikko Vaismaa. Isoskoulutuksessa mukana oleville ilmainen, muut 20€. Sisältäen yhden ruuan. Lähtö klo 12.00 ja paluu noin puolen yön aikaan. Ilmoittautumiset tästä ke 25.9 mennessä.

Maata Näkyvissä-festarit Turussa 15-17.11.2019. Isoskoulutuksessa mukana oleville ilmainen ja osa koulutusta. Muille 60€. Ilmoittautumiset 20.10 mennessä.

Tavaroita kivellä.