lapsia seurakunnan päiväkerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Toimintaa alle kouluikäisille lapsille ja lapsiperheille, perhepäivähoitajille. Teidät tervetulleeksi toivottavat lastenohjaajat Soile Karppi, Tiina Vakkuri.Toimintamuodot löydät alapalkista.

Seurakunnan kerhot tukevat monipuolisesti lapsen kasvua ja kehitystä sekä perheiden kristillistä kasvatusta.

Perhekerhot ja -kahvila mahdollistavat vertaistuen antamisen ja saamisen samassa elämäntilanteessa oleville aikuisille ja lapsille.

Lastenohjaajien kanssa voit myös jutella pienistä tai isoista arjen asioista kahvittelun lomassa, ottamalla yhteyttä puhelimitse, spostitse tai lapsen kerhoviennin/haun yhteydessä.  Seurakunnan työntekijöillä on vaitiolovelvollisuus.

Seurakunta järjestää erilaista toimintaa perheille ympäri vuoden. Tapahtumista tiedotetaan erikseen facebookissa (mustasaaren suomalainen seurakunta/lapsi-japerhetyö), Silta-lehdessä ja näillä kotisivuilla.

lapsi jätskin kanssa

Lapsi-ja perhetyö