Diakoniatyöntekijä, diakonissa

Heli Salmela

+ tekstiviestit/ Whatsup-viestit

heli.salmela@evl.fi

MUSTASAAREN SUOMALAISEN SEURAKUNNAN DIAKONIAKERÄYS:

Jos haluat auttaa vähävaraisia mustasaarelaisia, voit lahjoittaa haluamasi summan diakonia-avustustilillemme. Keräys on voimassa ympäri vuoden.

Kirjoita viite-osaan saajan nimi (Mustasaaren suomalainen seurakunta/ diakoniatili), jotta lahjoituksesi menee oman seurakuntasi avustustyöhön.

DIAKONIA-AVUSTUSTILIN IBAN-NUMERO:

FI 07 4970 1440 0007 15 (HELSFIHH)

KIRJOITA VIITTEEKSI AINA SAAJA:

Mustasaaren suomalainen seurakunta/ diakoniatili

RAHANKERÄYSLUPA: nro RA/ 2020/ 1354

Diakoniatyöntekijä auttaa avun tarpeessa olevia esimerkiksi ostokorteilla ruokakauppaan tai antaa mukaan ruokakassin. Joskus taloustilanne voi vaatia jonkun pienen laskun maksamista, ettei velkakierrettä pääse syntymään.

Isommissa avustuksissa diakoniatyöntekijä on aina yhteistyössä Kelan ja kunnan sosiaalitoimen kanssa ja tähän pyydetään asiakkaalta aina kirjallinen suostumus.

Lisätietoja saat diakoniatyöntekijä Heli Salmelalta p. 050-554 4498 heli.salmela@evl.fi

Yhteisvastuukeräys 2021 lahjoitustiedot
Vuoden 2021 Yhteisvastuukeräyksen lahjoitustiedot