Diakonissa

heli.salmela@evl.fi

Heli Salmela
Diakonissa Heli Salmela

Jos haluat auttaa vähävaraisia mustasaarelaisia, voit lahjoittaa haluamasi summan diakonia-avustustilillemme. Kirjoita viite-osaan saajan nimi (Mustasaaren suomalainen seurakunta/ diakoniatili), jotta lahjoituksesi menee omaan seurakuntaasi.

DIAKONIA-AVUSTUSTILIN IBAN-NUMERO:

FI 07 4970 1440 0007 15 (HELSFIHH)

KIRJOITA VIITTEEKSI AINA SAAJA:

Mustasaaren suomalainen seurakunta/ diakoniatili

RAHANKERÄYSLUPA: nro RA/ 2020/ 1354

Diakoniatyöntekijä auttaa avun tarpeessa olevia esimerkiksi ostokorteilla ruokakauppaan tai antaa mukaan ruokakassin. Joskus taloustilanne voi vaatia jonkun pienen laskun maksamista, ettei velkakierrettä pääse syntymään.

Isommissa avustuksissa diakoniatyöntekijä on aina yhteistyössä Kelan ja kunnan sosiaalitoimen kanssa ja tähän pyydetään asiakkaalta aina kirjallinen suostumus.

Lisätietoja saat diakoniatyöntekijä Heli Salmelalta p. 050-554 4498 heli.salmela@evl.fi