Päiväkerho

Päiväkerhot ovat tarkoitettu 4-5 vuotiaille lapsille tai 3 vuotta täyttäneille lapsille. Ryhmät toimivat 2x viikossa 3 tuntia kerrallaan maanantaisin ja torstaisin. Aamuryhmä klo 9.00-12.00 ja iltapäiväryhmä klo 13.00-16.00. Kerhoaikana on pieni lastenhartaushetki, ohjattua toimintaa (askartelua,laulua,leikkiä) ja vapaata leikkiä ryhmässä toisten lasten kanssa. Kerhoaikana myös syömme omat kotoa tuodut pienet eväät. Ryhmän toiminnasta vastaavat lastenohjaajat. Lukukausimaksu 50e/kausi.

Päiväkerho toimii Sepänkylän seurakuntakeskuksessa päiväkerhotiloissa E-ovi.

Päiväkerhoon haku viikolla 11. Voit tulla käymään ja tutustumaan päiväkerhoon maannataina 9.3./torstaina 12.3. klo 9-12.00 /13-16.00. Voit myös ilmoittautua puhelimitse tai sähköpostitse Tiina Vakkuri 044-5959274 tai tiina.vakkuri@evl.fi

Tervetuloa!

 

 

 

päiväkerho
Lattiakuvahartaus päiväkerhossa

Päiväkerhossa on lukuvuoden aikana monenlaista tapahtumaa normaalien päiväkerhojen lisäksi.

Päiväkerholaiset osallistuvat pari kertaa vuodessa perhejumalanpalveluksiin, askarteluiltoihin ja muihin perhetapahtumiin. Välillä teemme retkiä esim. teatteriin, maatilalle, pizzalle ja sisäleikkipuistoon.

Päiväkerho
Päiväkerhon erikoispäivä Swingelingissä.Hauskaa liikuntaa kaikille.
Teemme myös yhteistyötä ruotsinkielisen päiväkerhon kanssa. Pidämme muutaman kerran lukuvuodessa yhteisen laulutuokion, järjestämme avoimia ovia kerholaisille. Lisäksi meillä on yhteisiä erikoistapahtumia mm. ystävänpäiväjuhla, johon kutsutaan myös lapselle tärkeä aikuinen mukaan.

Usealle lapselle päiväkerho on ensimmäinen paikka mihin tullaan ilman vanhempaa. Lapsi opettelee ryhmäytymistä , sosiaalistumista ja ohjeiden noudattamista. Päiväkerhossa on ohjattua toimintaa, mutta emme ole unohtaneet vapaata leikkiä, sillä sen avulla lapsi opettelee maailmaa. Usein puhuttuaamme ristiäisistä /hautajaisista , lapset voivat leikkiä näitä tapahtumia niin kerhossa kuin kotona.Tällä tavoin he käsittelevät asiaa.

 

Päiväkerhossa opetellaan saksien ja kynän käyttöä. Lapsen ei tarvitse osata näitä tullessaan kerhoon.Otamme jokaisen yksilönä huomioon. Toiset oppivat nopeammin. Jotkut tarvisevat enemmän tukea. Kaikenlaiset lapset ovat tervetulleita.

Ota yhteyttä

lastenohjaaja, lapsi-ja perhetyö (virkavapaalla 16.5.2021 saakka)
Mustasaaren suomalainen seurakunta
Niilontie 3
65610 Mustasaari

Facebook-sivut: Mustasaaren suomalainen seurakunta/lapsi-japerhetyö

lastenohjaaja, lapsi- ja perhetyö
Mustasaaren suomalainen seurakunta
Niilontie 3
65610 mustasaari
Päiväkerho
Askartelua päiväkerhossa