Haluatko laulaa kuorossa?
Kuorolaulu on antoisa harrastus!

Musiikki

Kuorot aloittavat syyskautensa viikolla 36, ellei toisin ilmoiteta. Tervetuloa mukaan laulamaan!

Haluatko laulaa kuorossa?

Mustasaaren suomalaisessa seurakunnassa toimii kolme kuoroa: Kirkkokuoro, Sumppisävelet ja Vocal Puutarha. Kuorot tarjoavat laulaville seurakuntalaisille mahdollisuuden mielen ja sielun virkistymiseen tavoitteitakaan unohtamatta. Kuorot esiintyvät jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa sekä tekevät yhteistyötä myös alueen muiden kuorojen kanssa. Jos olet kiinnostunut kuorotoiminnasta, ota yhteyttä kanttoriin! Erityisesti laulavia miehiä kaivataan mukaan kuorotoimintaan!

Tarkempaa tietoa eri kuoroista saat klikkaamalla sivupalkista!

Seurakunnassa järjestetään myös konsertteja, yhteislaulutilaisuuksia ja muita musiikkitilaisuuksia. Musiikilla on tärkeä tehtävä myös jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa, kuten kaste, häät ja hautaus. Vihkimisen musiikkitoiveissa tulee aina olla hyvissä ajoin yhteydessä kanttoriin!

Kuoroja johtaa kanttori Kaisa Launonen. Sähköposti: kaisa.launonen(at)evl.fi

Kanttorin virkapuhelin: 050 554 4491

Uutta vapaaehtoistoimintaa:

Aikuisten (25-65 v) gospelbändi maanantaisin 15.2.2021 alkaen klo 18.00 Sepänkylän seurakuntakeskuksen nuorisopään musiikkihuoneessa. (I-ovi Eemelintien puolelta sisään). Gospelbändissä pääset soittamaan ja laulamaan kristillistä musiikkia aikuisporukassa. Lisätietoja antaa bändin vetäjä Satu Kankaanpää 045-6304933 ja seurakuntapastori Miika Kallio 050-5544486.      TAUOLLA 12.4. asti