Kuorolaulu on antoisa harrastus
Kuorolaulu on antoisa harrastus!

Musiikki

Haluatko laulaa kuorossa?

Mustasaaren suomalaisessa seurakunnassa toimii kolme kuoroa: Kirkkokuoro, Sumppisävelet ja Vocal Puutarha. Kuorot tarjoavat laulaville seurakuntalaisille mahdollisuuden  mielen ja sielun virkistymiseen tavoitteittakaan unohtamatta. Kuorot esiintyvät jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa sekä tekevät yhteistyötä myös muiden alueen kuorojen kanssa. Jos olet kiinnostunut kuorotoiminnasta, ota yhteyttä kanttoriin!

Seurakunnassa järjestetään myös konsertteja, yhteislaulutilaisuuksia ja muita musiikkitilaisuuksia. Musiikilla on tärkeä tehtävä myös jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa, kuten kaste, häät ja hautaus. Vihkimisen musiikkitoiveissa tulee aina olla hyvissä ajoin yhteydessä kanttoriin!

Kuoroja johtaa kanttori Kaisa Launonen. Sähköposti: kaisa.launonen(at)evl.fi

Kanttorin virkapuhelin: 050 554 4491

HUOM! 20.2 - 10.8 välisenä aikana kanttorina toimii Keijo Vättö. Hänelle voit laittaa sähköpostia toimitusten musiikkiin liittyvissä asioissa osoitteeseen keijo.vatto(at)evl.fi

Millaista musiikkia valitsisin juhlaani?

Jos sinua mietityttää kasteen, vihkimisen tai hautajaisten virsi- ja musiikkivalinnat, ota rohkeasti yhteyttä kanttoriin!

kaisa.launonen(at)evl.fi tai 050 554 4491

20.2 - 10.8 välisenä aikana kanttorina toimii Keijo Vättö, jonka sähköposti on: keijo.vatto(at)evl.fi

Virkavapaalla

Vs. Kanttori