risti kädessä

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalveluksia pidetään joka sunnuntai ja kirkollisina juhlapyhinä. Jumalanpalveluksen yleinen alkamisaika on klo 10. Tavallisen jumalanpalveluksen paikalla voi sunnuntaisin olla perhejumalanpalvelus tai Mustasaari-messu, jolloin jumalanpalveluksessa avustaa seurakuntalaisia. Jumalanpalveluksen paikka on pääsääntöisesti Sepänkylän seurakuntakeskuksessa, Niilontie 3. Poikkeuksista ajan tai paikan suhteen ilmoitetaan kotisivujen tapahtumatiedotuksessa.

Fellowship-yhteisö järjestää kotoisia ylistyshenkisiä iltamessuja kerran kuukaudessa launtai-iltaisin Sepänkylän seurakuntakeskuksessa klo 18. Lisätietoja tapahtumatiedotuksesta seurakunnan kotisivuilta ja facebook.com/mustasaarensuomalainenLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja instagram.com/mustasaarifellowshipLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja pastori Miika Kalliolta, 050 55 44486

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Niilontie 3
65610 Mustasaari

vapaapäivät yleensä maanantai ja tiistai

diakonissa
Niilontie 3
65610 Mustasaari

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.