Uutislistaukseen

SILTA-lehden ilmestymisaikataulu v. 2024

nainen lukee digilehteä kännykästä

Verkkolehden lukeminen onnistuu älylaitteella missä vain

Seurakunnan oma lehti SILTA, ilmestyy v. 2024 seuraavasti:

-numero 1 (tammi-, helmi- ja maaliskuun tapahtumat) suoraan seurakunnan jäsenten koteihin postitse ja verkkolehtenä seurakunnan www-sivulla tammikuun ensimmäisellä viikolla.

-numero 2 (huhti-, touko- ja kesäkuun tapahtumat) Postitse koteihin ja verkkosivuillamme huhtikuun ensimmäisellä viikolla.

-numero 3 (heinä-, elo- ja syyskuun tapahtumat) Postitse koteihin ja verkkosivuillamme heinäkuun ensimmäisellä viikolla.

-numero 4 (loka-, marras- ja joulukuun tapahtumat) Postitse koteihin ja verkkosivuillamme lokakuun ensimmäisellä viikolla.

 

Verkkosivullamme lehti on näköispainos; klikkaa lehden kuvaa ja sivu aukeaa laitteeltasi. Nuolesta painamalla pääset lehden luvussa eteen tai taaksepäin.

Mukavia lukuhetkiä!

Heli Salmela
Heli Salmela
diakonissa
Niilontie 3
65610 Mustasaari

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.

26.3.2024 10.58