Uutislistaukseen

SILTA-lehden ilmestymisaikataulu ja ilmestymismuoto 2023

nainen lukee digilehteä kännykästä

Verkkolehden lukeminen onnistuu älylaitteella missä vain

Seurakunnan oma lehti SILTA, ilmestyy tänä vuonna 2023 seuraavasti:

-numero 1 (tammi-, helmi- ja maaliskuu) suoraan seurakunnan jäsenten koteihin postitse SEKÄ seurakunnan verkkosivulla

-numero 2 (huhti-, touko- ja kesäkuu) VAIN seurakunnan verkkosivulla

-numero 3 (heinä-, elo- ja syyskuu) VAIN seurakunnan verkkosivulla 

-numero 4 (loka-, marras- ja joulukuu) suoraan seurakunnan jäsenten koteihin postitse SEKÄ verkkosivulla 

(Verkkosivullamme lehti on näköispainos; klikkaa lehden kuvaa ja sivu aukeaa laitteeltasi. Nuolesta painamalla pääset lehden luvussa eteen tai taaksepäin)

Mukavia lukuhetkiä!

Heli Salmela
Heli Salmela
diakonissa
Niilontie 3
65610 Mustasaari

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.

28.5.2023 17.34