Uusi nuorten aikuisten toiminta käynnistyy syksyllä 2021!

Syyskuussa alkaa uusi nuorten aikuisten toiminta yhdessä Vaasan suomalaisen seurakunnan kanssa. Mitä kaikkea uusi toiminta pitää sisällään, riippuu hyvin pitkälti teistä nuorista aikuisista. Tule siis mukaan tekemään omannäköistä nuorten aikuisten juttua yhdessä muiden nuorten aikuisten kanssa!

Syyskuussa on uuden toiminnan aloitustapahtuma to 16.9. klo 18 Palosaaren kirkolla. Tätä tilaisuutta suunnittelemme yhdessä ke 1.9. klo 17 Palosaaren kirkolla. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lokakuussa 15.10. -17.10. on suunnitteilla nuorten aikuisten viikonloppuleiri Österhankmon leirikeskuksessa Mustasaaressa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan! Lisätietoa tulee tänne sivustolle ja seurakunnan FB-sivustolle ja WhatsApp-ryhmään. Kysy lisää nuorten aikuisten työstä vastaavalta papilta: Miika Kallio/0505544486

Nuotio, Beach, Ihmiset, Juhla, Auringonlasku, Hämärä