Seurakunnan nuorten aikuisten yhteisö on Mustasaari Fellowship. Yhteisön jäseneksi on tervetullut jokainen 17 vuotta täyttänyt. Tapaamme toisiamme mukavan toiminnan parissa esim. minigolf, frisbeegolf, metsäretket yms. mitä vain itse keksimme.

Yhteisö järjestää myös kaikille avoimia Fellowship-iltamessuja kerran kuukaudessa.  Me itse luomme messun, joten jumalanpalvelukset ovat kotoisia, liturgia on rennompaa kuin perinteisessä messussa, musiikki on tämän päivän musiikkia, jota oma bändimme vetää. Messun suunnittelusta ja toteuttamisesta vastaavat yhteisön jäsenet. Musiikin lisäksi tehtäviä löytyy mm. juontamisessa, laulunsanojen näyttämisessä, esirukouspyyntöjen lukemisessa, keittiössä puuhaamisessa... Tule mukaan katsomaan ja toteuttamaan oman näköisiä messuja!

Kevään Fellowship-iltamessut ovat lauantaisin klo 18 seuraavina ajankohtina: 20.2. 20.3. 17.4. ja 8.5.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan! Lisätietoa tapahtuma-mainonnasta seurakunnan kotisivuilta ja FB-sivulta ja WhatsApp-ryhmästä. Fellowshipin vastaava työntekijä pastori Miika Kallio/0505544486

Vuoden 2021 toiminnasta tulee lisätietoa tänne ja seurakunnan etusivun tapahtumamainontaan ja Facebookkiin ja Whatsappiin.