Seurakunnan nuorten aikuisten yhteisö on Mustasaari Fellowship. Yhteisön jäseneksi on tervetullut jokainen 17 vuotta täyttänyt. Lauantai-illat on pyhitetty nuorten aikuisten toiminnalle. Säännöllinen toiminta on aina lauantaisin samaan aikaan klo 18 Sepänkylän seurakuntakeskuksessa. Toiminnan ytimessä on K17 -nuorten aikuisten illat, jotka ovat avoimia kohtaamispaikkoja, joissa tapaat samanikäisiä yhteyden, hengellisen keskustelun, Raamatun ja rukouksen merkeissä.

Toistaiseksi K-17 nuorten aikuisten illat on peruttu varotoimenpiteenä koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.
4.4. Fellowship -messu on myös peruttu. Seuraamme yleistä tilannetta, ja tiedotamme miten Fellowship -toiminta jatkuu.

Yhteisö järjestää myös Fellowship-iltamessuja kerran kuukaudessa. Nämä jumalanpalvelukset ovat kotoisia, liturgia on rennompaa kuin perinteisessä messussa, musiikki on ylistyshenkistä ja bändivetoista. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan! Lisätietoa tapahtuma-mainonnasta seurakunnan kotisivuilta ja FB-sivulta. Fellowshipin vastaava työntekijä pastori Miika Kallio/0505544486

MSF kevään toiminnan esite