Seurakunnan nuorten aikuisten yhteisö on Mustasaari Fellowship. Yhteisön jäseneksi on tervetullut jokainen 17 vuotta täyttänyt. Tapaamme toisiamme mukavan toiminnan parissa esim. minigolf, frisbeegolf, metsäretket yms. mitä vain itse keksimme.

Yhteisö järjestää myös kaikille avoimia Fellowship-iltamessuja kerran kuukaudessa.  Me itse luomme messun, joten jumalanpalvelukset ovat kotoisia, liturgia on rennompaa kuin perinteisessä messussa, musiikki on tämän päivän musiikkia, jota oma bändimme vetää. Messun suunnittelusta ja toteuttamisesta vastaavat yhteisön jäsenet. Musiikin lisäksi tehtäviä löytyy mm. juontamisessa, laulunsanojen näyttämisessä, esirukouspyyntöjen lukemisessa, keittiössä puuhaamisessa... Tule mukaan katsomaan ja toteuttamaan oman näköisiä messuja!

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan! Lisätietoa tapahtuma-mainonnasta seurakunnan kotisivuilta ja FB-sivulta ja WhatsApp-ryhmästä. Fellowshipin vastaava työntekijä pastori Miika Kallio/0505544486

Seuraavat Fellowship-messut ovat lauantaina 3.10.  ja 21.11. klo 18 Sepänkylän seurakuntakeskuksessa. Tervetuloa kotoisaan messuun!