Uusi nuorten aikuisten toiminta käynnistyy syksyllä 2021!

Syksyllä alkaa uusi nuorten aikuisten toiminta yhdessä Vaasan suomalaisen seurakunnan kanssa. Mitä kaikkea uusi toiminta pitää sisällään, riippuu hyvin pitkälti teistä nuorista aikuisista. Tule siis mukaan tekemään omannäköistä nuorten aikuisten juttua yhdessä muiden nuorten aikuisten kanssa!

Syksyllä alkavat Meidän illat. Suunnitelmana on järjestää näitä kaikille avoimia iltoja kerran kuukaudessa vuorotellen Mustasaaressa ja Vaasassa. Seuraava Meidän ilta on Sepänkylän seurakuntakeskuksessa 27.10. klo 18. Tule mukaan ja kutsu kaverisikin!

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan! Lisätietoa tulee tänne sivustolle ja seurakunnan FB-sivustolle ja WhatsApp-ryhmään. Kysy lisää nuorten aikuisten työstä vastaavalta papilta: Miika Kallio/0505544486