Kahvipiiri

to 2.5. klo 10.00 – 11.30
Kahvikuppi

Sepänkylän seurakuntakeskus

Tule mukaan iloiseen joukkoomme!

Kahvipiiri kokoontuu viikoittain Sepänkylän seurakuntakeskuksessa (Niilontie 3) klo 10-11.30. Ohjaajana toimii Heli Salmela.

Kahvipiirin kokoontuminen on kaikille avoin - voit käydä viikoittain tai silloin, kun aikatauluihisi sopii. Olet aina tervetullut mukaan!

Piirin ohjelmassa on aamuhartaus, kahvittelu tarjoiluineen (1 €) ja pikkurahan pika-arpajaiset sekä vaihtuvia teemoja ja vieraita. Pääset myös verryttelemään ääntäsi laulamalla, keskustelemaan ajankohtaisista aiheista, kuulemaan historiallisista tapahtumista, osallistumaan tietovisoihin ja juhliin sekä päiväretkeemme.

Lisäksi saat runsain mitoin hyvää mieltä, hengellistä virkistystä ja uusia tuttavia!

Tule mukaan!

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakonissa
Niilontie 3
65610 Mustasaari

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.

emäntä, Mustasaaren seurakuntayhtymä
Emäntäpalvelut Kiinteistöpalvelut
Niilontie 3
65610 Mustasaari