Mielenterveyskuntoutujien leiripäivä

ma 3.6. klo 10.00 – 16.00
Mielenterveyskuntoutujien leiripäivä leirikeskuksessa

Seurarannan leirikeskus Oravaisissa

Leiripäivä on suomenkielinen ja mukana on väkeä Mustasaaresta, Laihialta, Isokyröstä ja Vähäkyröstä.

Tule mukaan virkistymään leirille 3.6. 2024! Päivän aikana voit osallistua monipuolisiin ohjelmiin, leikkimielisiin kisailuihin ja pääset halutessasi saunomaan ja uimaan. Leiripäivän aikana pääset myös nauttimaan emäntien pitopöydästä ja kahveista. Leiripäivä maksaa 15 € ja se kattaa ruuat, ohjelman ja kuljetuksen. Ilmoittaudu 27.5. mennessä Heli Salmelalle p. 050 554 4498 tai heli.salmela@evl.fi

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakonissa
Niilontie 3
65610 Mustasaari

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.