Diakoniatoimisto tiedottaa:

2.4.2020 14.29

Diakoniatoimiston vastaanotot suljettu koronaviruksen vuoksi toistaiseksi. Diakoniatyö ei ole loppunut. Tavoitat diakoniatyöntekijä Heli Salmelan parhaiten...

-soittamalla puh. 050 554 4498. Jos en pysty vastaamaan, jätä tekstiviesti tai ääniviesti. Otan sinuun yhteyttä heti, kun ehdin.

-sähköpostilla: heli.salmela@evl.fi Luen viestit päivittäin.

-kirjeitse. Jos sinulla ei ole puheaikaa tai tietokonetta, voit kirjoittaa viestin tai kirjeen paperille perinteiseen tapaan. Jätä kirje seurakunnan postilaatikkoon (Niilontien puolella, ruskean tiiliaidan päässä), se tyhjennetään päivittäin. Laita kirjekuoren päälle, kenelle se on tarkoitettu ja yhteystietosi vain kirjeeseesi. Otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit halutessasi myös postittaa kirjeen osoitteella: Mustasaaren suomalainen seurakunta/ diakoniatoimisto, Niilontie 3, 65610 Mustasaari.